Чистый дом
Контакты

Справимся с проблемой вместе

Для кожного суб’єкту господарювання, незалежно від форми власності, не є таємницею, що з Президент України Петро Порошенко підписав Закон України від 31.07.2014 р. № 1622-VII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік». Статтею 31 цього Закону накладається мораторій на проведення перевірок суб’єктів господарювання (власників малого, середнього та великого бізнесу) контролюючими органами, у т.ч. Держсанепідслужбою.

Хотите получить бесплатную консультацию : 068 781 03 57

У зв’язку із неспокійною ситуацією в Країні та на місцях, відсутністю нагляду Держсанепідслужби, санітарно-епідеміологічна ситуація у м. Дніпропетровську та Дніпропетровській області значно погіршилася. А саме, показник захворюваності інфекційними та паразитарними захворюваннями зріс у 3,5 разів, спостерігаються поодинокі та масові захворювання людей на гострі кишкові інфекції, харчові токсикоінфекції, сальмонельоз, шигельоз, кишкову паличку після вживання їжі у закладах громадського харчування (кафе, бістро, ресторани, їдальні), харчовими продуктами, придбаними наоб’єктах продовольчої торгівлі (магазини, супермаркети), дитячих садочках та школах.

Так, шляхом збору інформації на території м. Дніпропетровська, встановлено, що на сьогоднішній день керівництво багатьох закладів та установ харчової промисловості, промислових підприємств, об’єктів громадського харчування та торгівлі, баз та складів для зберігання продукції не приділяє достатньої уваги найпростішим заходам безпеки з вказаного питання, а саме спостерігається нехтування проведенням організаційних заходів щодо виконання робіт з дезінфекції, дезінсекції та дератизації. Внаслідок чого виникають випадки розмноження мишей та щурів, шкідливих комах та мікроорганізмів, які неминуче призводять до розвитку неприємних, важких та тяжковиліковних хвороб людини.

Так, захворюваннями, що передаються через гризунів є :

· чума, туляремія, геморагічна лихоманка із нирковим синдромом, псевдотуберкульоз, бруцельоз, лептоспіроз, сальмонельоз, токсоплазмоз, і т.ін.

ТАРГАНИ переносять віруси поліомієліту, інфекційного гепатиту, можуть переносити проказу, сальмонельоз, дифтерію, стовбняк, туберкульоз, вірус грипу, а також яйця гельмінтів, цисти найпростіших, алергічні реакції (риніт, коньюнктивіт, бронхіальна астма и др.).

КЛОПИ, КЛІЩІ – хвороба Лайма чи бореліоз, кліщовий енцефаліт.

Всі перелічені хвороби мають загрозливі наслідки для життя та здоров′я людини.

ТОВ «Чистота та гігієна» займає одне з перших місць на ринку надання послуг з дезінфекції, дезінсекції та дератизації.

Товариство має усі необхідні правоустановчі документи, штат досвідчених фахівців у сфері санітарного та епідеміологічного нагляду, юриспруденції.

Товариство надає послугу «Санітарно-епідеміологічний супровід » - надання консультацій, роз’яснень, допомоги при вирішенні питань санітарно-гігієнічного характеру на Вашому підприємстві, а також «Замовлення санінспектора для огляду та виявлення недоліків». Кратність надання послуги обираєте Ви самі.

Звертаю Вашу увагу, що вся інформація, яка буде отримана під час огляду Вашого підприємства (потужності), є комерційною таємницею Товариства, про нерозголошення якої буде вказано у договорі між сторонами, а за розголошення якої будуть передбачатись застосування санкцій від адміністративного до кримінального характеру.

Вартість разового візиту нашого фахівця з проведенням дезобробки складає 100 грн. на місяць. З метою підтримання стабільного санітарно стану на Вашому підприємстві бажано проводити вказані заходи 1 раз на місяць.

Хотите получить бесплатную консультацию : 068 781 03 57

14 октября 2016
© 2015 - 2024 Чистый уютный дом Пожаловаться на содержимое
Создание бизнес сайта
Сайт создан на платформе UA MarketUA Market